Strange problem with tasks

Discussion forum about Anuko Time Tracker
Post Reply
OrangeAL
Posts: 22
Joined: Thu Jul 10, 2014 6:48 am

Strange problem with tasks

Post by OrangeAL » Wed Feb 18, 2015 2:27 pm

Hi,
we have a strange problem with projects and the tasks.
I some cases, after i chosse a project, the Time Tracker shows (in the time.php) all tasks and not all the tasks that bind to the project.
The problem came randomly and i have ,at the moment, no way to reproduce this problem.
Only my user call, when they have this problem. But in my tests is it always ok.

Please give me tips to fix this problem.
For me looks like that is a variable not correct cleared.

Example:
I have 2 projects:
Project A with task 1,2
Projekt B with task 3,4,5,6,7
When the user is in time and he choose project a and then choose the tasks, the task list is 1,2,3,4,5,6,7 and not only 1,2.

I hope you understand my problem and can help.

Nice greetings,
OrangeAL

OrangeAL
Posts: 22
Joined: Thu Jul 10, 2014 6:48 am

Re: Strange problem with tasks

Post by OrangeAL » Thu Feb 19, 2015 10:25 am

jippijajey Schw.......
I have found it. The source code is OK and I could not find a flaw.
What struck me that the assignment of projects to tasks is done with javascript.
Therefore, just javascript deactivated and just then the problem occurs.
This means that my users had simply switched off Javascript.
I have therefore installed a warning message in the header.tpl after <body>
The problem now solved.

Nice greetings,
OrangeAL

<noscript>
<body style="background-color:#000000">
<H1><font color="#FF0000"> Achtung! Diese Seite wird nur mit JavaScript
korrekt dargestellt.<p> Bitte schalten
Sie JavaScript in Ihrem Browser ein!</font></H1>
<div style="display:none">
</noscript>



jippijajey Schwe.......
Ich habs gefunden. Der Source-Code ist soweit in Ordnung und ich konnte keinen Denkfehler finden.
Dabe ist mir aufgefallen, das die Zuordnung von Projekten zu Aufgaben mit javascript gemacht wird.
Daher einfach mal Javascript abgeschaltet und genau dann tritt das Problem auf.
Das bedeutet das meine Benutzer einfach Javascript ausshatten.
Ich habe daher eine Warnmeldung eingebaut in der header.tpl unter <body> folgendes eingefügt.

<noscript>
<body style="background-color:#000000">
<H1><font color="#FF0000"> Achtung! Diese Seite wird nur mit JavaScript
korrekt dargestellt.<p> Bitte schalten
Sie JavaScript in Ihrem Browser ein!</font></H1>
<div style="display:none">
</noscript>

Schöne Grüße,
OrangeAL

Post Reply