Problem with predefined expenses with comma as decimal mark

Discussion forum about Anuko Time Tracker
Post Reply
Lubo
Posts: 3
Joined: Mon Jul 31, 2017 9:36 pm

Problem with predefined expenses with comma as decimal mark

Post by Lubo » Mon Jul 31, 2017 9:54 pm

When adding predefined expenses (->Profile>Expenses (configure)) with a decimal amount (i.e. 1,45), the numbers after the decimal are not saved if the decimal mark is set as a comma (,) instead of a dot (.) in the profile. I can bypass the problem by changing the decimal mark to a dot in the profile, then add the predifined expense (with a dot) and afterwards change the decimal mark again in the profile.

Nik
Posts: 423
Joined: Wed May 26, 2010 5:55 pm

Re: Problem with predefined expenses with comma as decimal m

Post by Nik » Mon Jan 08, 2018 3:04 pm

Lubo wrote:When adding predefined expenses (->Profile>Expenses (configure)) with a decimal amount (i.e. 1,45), the numbers after the decimal are not saved if the decimal mark is set as a comma (,) instead of a dot (.) in the profile. I can bypass the problem by changing the decimal mark to a dot in the profile, then add the predifined expense (with a dot) and afterwards change the decimal mark again in the profile.
I have fixed this problem in Time Tracker 1.13.11.3731. I hope it is now working properly for teams with comma as decimal mark.

Lubo
Posts: 3
Joined: Mon Jul 31, 2017 9:36 pm

Re: Problem with predefined expenses with comma as decimal m

Post by Lubo » Sun Jan 21, 2018 11:31 am

Thx, I will upgrade and test.

Post Reply